JBL Speakers Kopen

JBL Speakers Kopen

JBL, een afkorting voor James Bullough Lansing, de oprichter van het bedrijf, het merk werd opgericht in 1946 en is sinds de laatste tien jaar een van de top merken voor speakers en audio apparaten. Als je een speaker van JBL wilt gaan aanschaffen zijn er veel factoren waar je naar dient te kijken. We nemen je bij Speakers-Kopen.nl in deze pagina mee in de beste keuzes, tips en meer.

JBL Speakers kiezen

Het Amerikaanse merk biedt een grote verscheidenheid aan speakers, zo hebben de meeste een ingebouwde microfoon, hebben sommige led verlichting voor een speciale look, kan je met de JBL speakers jouw telefoon opladen, zijn vrijwel alle JBL speakers spatwaterdicht en natuurlijk bluetooth verbinding. Op deze pagina gaan we ook nog verder in op al deze specificaties.

JBL SpeakersEerst vertellen we nog meer over het merk zelf. JBL is een Amerikaans bedrijf en producent van geluidsapparatuur, het bedrijf werd in 1946 opgericht door James Bullough Lansing, en zoals je al verwacht werd het bedrijf naar hem vernoemd. Het merk maakt audio apparaten, onder meer met bluetooth, Hi-Fi en andere specificaties. Het bedrijf is onderdeel geworden van Harman International, dit bedrijf maakt onder andere de Harman Kardon. Naast audio apparatuur voor thuis gebruik ontwikkeld JBL ook voor grote concerten, podia en andere evenementen.

In deze video kan je zien hoe de apparatuur van JBL functioneert op grote feesten. Later op deze pagina laten we je nog meer zien over JBL voor consumenten gebruik.

JBL wireless speaker kopen

Het Amerikaanse merk met de grote verscheidenheid aan producten biedt voornamelijk speakers aan met een wireless verbindingsmogelijkheid, dit is vrijwel altijd bluetooth. Met een draadloze connectie ben je er altijd van verzekerd dat je makkelijk en snel naar jouw eigen muziek kunt luisteren.

JBL bluetooth speakers kopen

JBL speakers kopenDus, ben je op zoek naar een bluetooth speaker van een van de allerbeste merken op de markt? En ben je inmiddels al overtuigd van de kwaliteit van JBL? Dan wordt het tijd om een speaker aan te gaan schaffen. We adviseren daarom maar al te graag in welke JBL bluetooth speakers je het beste kunt kopen.

Over JBL

JBL is vernoemd naar de oprichter van het bedrijf, James Bullough Lansing. Hij richtte het bedrijf op in 1946 in Amerika. Het bedrijf is al jaar en dag onderdeel van Harman Corporate, hetzelfde bedrijf dat het overkoepelende bedrijf is van Harman Kardon. JBL produceert veel verschillende soorten speakers, zo vind je bij de Amerikaanse speaker gigant draadloze speakers, koptelefoons, home audio systemen, apparatuur voor in de auto en verschillende collecties. JBL produceert ook soundbars, kijk op onze speciale pagina over soundbar kopen.

De portable draadloze speakers zijn het meest populair bij JBL, in deze collectie vind je speakers van klein, middel en groot formaat. Deze speakers staan erom bekend lang mee te gaan, waterdicht te zijn en dat ze zelfs je mobiele telefoon kunnen opladen.

JBL speakers kopen voor consumenten

Als consument wil je natuurlijk niet zomaar een JBL speaker kopen, je wil de allerbeste. Daarom helpen wij je in jouw zoektocht, in dit onderdeel vind je informatie, afbeeldingen, video’s en onze eigen tips over de allerbeste JBL speakers. De meest populaire JBL speaker is de JBL Go Zwart. Deze is favoriet omdat:

  • De speaker beschikt over een accu die wel 5 uur meegaat
  • De speaker is kleiner dan 10 cm groot, maar wel lekker krachtig.
  • De speaker is slechts 0,13 kg, lekker lichtgewicht om mee te nemen dus.

Hieronder vind je een video van Audiostreamershop, zij vertellen over de allerbeste speakers van JBL en waarom deze zo ontzettend goed zijn.

JBL speakers werken eenvoudig met bluetooth en wifi. Wil je de speaker verbinden met je mobiele telefoon, dan is alleen eenmalig verbinden met bluetooth in je instellingen al voldoende. Ga naar de instellingen in je telefoon, klik op de JBL speaker op “verbinding maken” en de speaker en je mobiel zullen elkaar al snel weten te vinden. Eenmaal verbonden onthoudt je telefoon je speaker altijd, dus dan heb je geen gedoe meer met het opnieuw verbinden.

JBL speakers zijn zeer geschikt voor verschillende toepassingen, zo kan je JBL speakers kopen om ze te gebruiken in jouw auto, voor jouw mobiele telefoon (zoals iPhone, Samsung, HTC, Huawei en alle andere merken), tablets zoals een iPad of Samsung Tab, ook verbinden met je laptop of computer is geen enkel probleem.

JBL speakers zijn ook uitermate geschikt voor thuis gebruik. Wil je genieten van geweldige muziek kwaliteit bij een film? Dan kies je voor een JBL home cinema set. Deze zijn relatief goedkoop, kwalitatief en wederom eenvoudig te verbinden.

JBL Speakers Kopen
4.36 (87.27%) 11 votes