Speakers kopen voor telefoon

Speakers kopen voor telefoon

Als je wilt genieten van goede muziek op jouw mobiele telefoon wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de allerbeste keus ook aanschaft. Daarom helpen wij je bij het kiezen van de juiste speakers voor jouw mobiele telefoon. Zaken die aanbod zullen komen zijn:

  • Verbinding
  • Accu
  • Waterbestendig of niet?
  • Merk

Verbinding met je mobiele telefoon

Er zijn veel verschillende manieren om je speaker te verbinden met je mobiele telefoon, via Wifi, Bluetooth of AUX kabel bijvoorbeeld. Wij adviseren je ten zeerste om geen speaker te kopen met aux kabel, hier ben je binnen een week alweer totaal klaar mee. Daarom zal onze keus altijd op bluetooth vallen, een simpele vorm van verbinden, snel, energie zuinig en als je wilt kunnen vrienden de verbinding snel even overnemen om hun volgende favoriete plaat aan te zetten.

Accu

Als je wilt genieten van muziek zonder iedere keer te hoeven denken aan de accu, dan kies je natuurlijk gewoon voor een enorm sterke accu die lekker lang meegaat. Een speaker gaat vaak al 4 uur mee, maar dit kan vaak te weinig zijn. Daarom is ons advies om een speaker te kiezen met een accuduur van minimaal 8 uur, dan ben je ervan verzekerd dat je heel de dag aan het strand of bij het voetbalveld kunt genieten van goede muziek. Als je een nóg sterkere accu kiest kan je zelfs je eigen telefoon er mee opladen, hoewel je daar dan wel weer je oplader voor nodig hebt en deze als nog mee dient te nemen.

Waterbestendig of niet?

Wij zeggen altijd dat als je echt wilt genieten van een goede speaker, deze eigenlijk waterdicht moet zijn. Want dan kan je deze lekker meenemen naar het strand, bij het zwembad leggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de speaker het allemaal wel aankan.

Merken

Er zijn nogal wat merken op de markt, maar ons advies is simpelweg om te kiezen voor een JBL indien je een kleine mobiele speaker wilt. Wil je de allerbeste kwaliteit, kies dan een Harman Kardon.

Dit was ons advies voor een mobiele telefoon speaker, houdt onze website in de gaten zodat jij precies weet hoe jij jouw ideale speaker kopen zal.

Speakers kopen voor telefoon
4 (80%) 3 votes

Geef een reactie